Kad su zubi zdravi osmeh blista
Kad su zubi zdravi osmeh blista
Stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija
Kad su zubi zdravi osmeh blista
Kad su zubi zdravi osmeh blista
Stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija

Naše usluge

Preventivna stomatologija

Preventivna stomatologija podrazumeva sve one postupke koji mogu sprečiti da nastanu bilo kakvi problemi sa zubima. Stara narodna poslovica kaže "Bolje je sprečiti nego lečiti"

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija služi jednom cilju - da Vaš osmeh bude čaroban, okićen nizom zdravih, belih zuba.

Ortopedija vilica

Ortopedija vilica (ortodoncija) je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti zuba, vilica i lica kod dece i odraslih.

Mobilna i fiksna protetika

Zubna protetika ima dva zadatka - da nadoknadi zube koji nedostaju ili da popravi izgled postojećih zuba.

Oralna hirurgija i implantologija

oslobađanje neizniklih zuba, vađenje neizniklih zuba, uklanjanje cista i drugih manjih patoloskih procesa, modelovanje koštanih struktura.

Podmlađivanje lica

Podmladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka i bez bola. 3D mezoniti, hijaluronski fileri, PRP - plazma obogaćena trombocitima.

O nama

SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA I ZUBOTEHNIČKA LABORATORIJA

Specijalistička stomatološka ordinacija “Dr Maja Radović” postoji od 2002 godine. Uspešno posluje i pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.

Specijalistička stomatološka ordinacija se nalazi u ulici Vase Pelagića br. 42 u Nišu.

Koristeći vrhunsku opremu i materijale, specijalistička stomatološka ordinacija “Dr Maja Radović” nudi širok spektar usluga: konzervativni tretman, kanalna lečenja, sve vrste vađenja zuba, operacije na zubima i desnima, beljenje zuba, ugradnja titanijumskih implanata, estetska stomatologija, protetika sa ciljem rekonstrukcije izgubljenih zuba.

U sigurnim ste rukama, 20 godina brinemo o Vašem zdravlju i lepoti
Dugogodišnje iskustvo u radu sa kombinacijom najsavremenije opreme i aparature svrstava nas u jednu od najmodernijih stomatoloških ordinacija
Šta kažu naši pacijenti?
Šta kažu naši pacijenti?
U stomatološkoj ordinaciji dr Maja Radović sam naišla na ljubaznost i predusretljivost kakva se retko susreće. Proteza koju su mi napravili mi je vratila mogućnost da normalno jedem i da se osmehujem bez straha. Hvala puno dr. Maji. Puno pozdrava

Podmlađivanje lica

Podmladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka i bez bola

3D Mezoniti
3D Mezoniti

Lifting i zatezanje nitima je minimatno invazivna metoda sa kojom postižemo lifting kože na problematičnim regijama bez uklanjanja viška kože i masnog tkiva hirurškim putem. Efekti se mogu videti odmah nakon tretmana a maksimum se postize nakon 3-6 meseci. Efekat traje 2-3 godine. Pacijenti nakon tretmana izgledaju mlađe i negovanije bez face lifling operacije. Mezonitima se postiže neoperativni lifting lica koji daje 10 do 15 godina mlađi izgled. Postupak je potpuno bezbedan, debljina niti je 0,1 mm, a igle su elastične i ne ostavljaju hematome.

Hijaluronski fileri
Hijaluronski fileri

Fileri su supstance koje imaju višestruku ulogu, počevši od tretmana podmlađivanja lica, preko povećanja usana pa sve do popunjavanja bora. Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i preko 50 % se nalazi u koži. Snažno vezivanje vode je jedna od odlika hijaluronske kiseline. Hijaluronski fileri se mogu ubrizgavali u svim regijama lica, a osim lica svoje mesto mogu pronaći i u tretiranju regija na vratu, dekolteu ili šakama. Rezultati su trajni od 6 meseci do godinu dana.

PRP - plazma obogaćena trombocitima
PRP - plazma obogaćena trombocitima

Procedura podmlađivanja lica plazmom obogaćenom trombocitima predstavlja revolucionarnu, potpuno prirodnu proceduru sa neverovatnim rezultatima podmlađivanja lica i kože. Bazira se na apliciranju plazme u regije koje se tretiraju. Najvaznije prednosti procedure su korišćenje krvne plazme koja je prirodni sastojak organizma, bezbolnost, trenutni oporavak i dugotrajni rezultati. Na ovaj način se mogu tretirati: lice (podmlađivanje i ožiljci od akni), vrat, dekolte, šake, kosa, predeo oko ociju, tretman strija i celulita.